fbpx

Kvalita Styl Preciznost Elegance Vášeň

“Naše vášeň pro truhlářské řemeslo a neustálý důraz na inovaci nám umožňuje přinášet nejen kvalitní, ale i stylové řešení pro vaši kuchyň či interiér. S rozmanitou nabídkou od levnějších až po luxusní kuchyně a širokou paletou dekorů je možné vytvořit prostředí, které nejen odpovídá vašim potřebám, ale i vašemu osobnímu vkusu. Spojujeme mladé nadšení a bohaté zkušenosti, abychom vytvořili pro naše zákazníky prostředí, které překračuje jejich očekávání a dodává jejich domovům úroveň luxusu a eleganci.”

Proč výroba kuchyní a nábytku právě od nás?

Výroba

Kuchyně a nábytek, který vyrábíme, vyžadují odbornost, preciznost a kvalitu našich zkušených truhlářů. Máme k dispozici až čtyři truhlářské dílny.

Návrhy

Vytváříme nadčasové a designové návrhy, které odpovídají reálnému prostoru a projektu. 

Design

V našich kuchyních najdete praktičnost, moderní design, inspirativní řešení a designové moderní prvky.

Cena

Víme, že nejsme nejlevnější, ale také nejsme nejdražší. Naše cena odpovídá kvalitě a péči o klienta. Našemu klientovi věnujeme čas, individuální přístup, vzájemnou komunikaci, odbornost a kvalitu.

Místa realizace

Naší výrobu a realizaci nejvíce naleznete v Praze, Středočeském, Královehradeckém, Libereckém a Pardubickém kraji, ale realizovali jsem již ve všech krajích. Kamenné pracovní desky celá ČR a SK.

Vladislav

výroba a realizace kuchyní

Veronika

Interiérový designér